Heb je kinderen die zot zijn van paarden/pony’s ? Dromen ze van een weekje vakantie bij de paarden ? Dan is een sportkamp paardrijden de ideale oplossing

Datum

29/07/2024 – 02/08/2024

Dagen

5 dagen

Leeftijdscategorie

2018 – 2015

Kampcode

Kids Zomer  5 Internaat 

Prijs lid/niet-lid 
Lid PSV = € 365
Niet lid PSV = €380

Heb je kinderen die zot zijn van Paarden/pony’s ? 

Dromen ze van een weekje vakantie bij de paarden ? En  voelen  ze zich al stoer genoeg om te  blijven slapen . Dan is een kidskamp met INTERNAAT de ideale oplossing. 

Dit sportkamp in de Grote vakantie start op maandagmorgen tussen 8.30u en 9.30u. We staan garant voor “een optimale begeleiding” van de jongste ruitertjes tijdens deze mini- stage. Een Extra monitor tijdens die kampen zijn meer dan een troef 

Op vrijdag is er een show van 14u tot 16u.

Tijdens een sportkamp leer je heel veel bij. Alle aspecten van de paardensport komt aan bod.

Een boeiende week.Je leert op een speelse en veilige manier ponyrijden. Als leuke afwisseling zijn er ook Pony-games, Pimp my pony, een boswandeling met onze schattige shetlanders en voltige (dit zijn turnoefeningen op de rug van de pony) en ook het verzorgen van je pony, zijn stal onderhouden. De pret kan niet op tijdens deze Kidsweek. 

Ze leren het paardrijden spelenderwijs. 

We leren hoe we de pony in stap en draf zetten. Toffe leuke activiteiten passeren de revue. 

Wil je ook zo’n leuke week beleven met je lievelingspony, dan kan je nu inschrijven voor een onvergetelijk avontuur op Groenhove !