Heb je kinderen die zot zijn van paarden/pony’s ? Dromen ze van een weekje vakantie bij de paarden ? Dan is een sportkamp paardrijden de ideale oplossing

Datum

31/07/2023 – 04/08/2023

Dagen

5 dagen

Leeftijdscategorie

2017 – 2015

Kampcode

Kids Zomer 2 Externaat 

Prijs lid/niet-lid 
Lid PSV = € 315
Niet lid PSV = €335

Heb je kinderen die zot zijn van Paarden/pony’s ? 

Dromen ze van een weekje vakantie bij de paarden ? Maar willen ze nog niet blijven slapen . Dan is een EXTERNAAT kamp Paardrijden de ideale oplossing. 

Dit sportkamp in de Zomervakantie start op maandagmorgen tussen 8.30u en 9.30u, vanaf de dinsdag start het om 8.30u en eindigt elke dag om 17.00u. Op woensdag mag je mee gaan zwemmen en op donderdag kan je aanschuiven bij de BBQ en het dansfeest met optredens. 

Op vrijdag is er een show van 14u tot 16u.

Tijdens een sportkamp leer je heel veel bij. Alle aspecten van de paardensport komt aan bod.

Een boeiende week.Je leert op een speelse en veilige manier ponyrijden. Als leuke afwisseling zijn er ook Pony-games, Pimp my pony, een boswandeling met onze schattige shetlanders en voltige (dit zijn turnoefeningen op de rug van de pony) en ook het verzorgen van je pony, zijn stal onderhouden. De pret kan niet op tijdens deze Kidsweek. 

Ze leren het paardrijden spelenderwijs. 

We leren hoe we de pony in stap en draf zetten. Toffe leuke activiteiten passeren de revue. 

Wil je ook zo’n leuke week beleven met je lievelingspony, dan kan je nu inschrijven voor een onvergetelijk avontuur op Groenhove !

Het sportkamp in deze week kan je  als  externaat volgen.