Lidmaatschap vernieuwen

Lid worden in 2022

Wie lid is van onze club ; kan genieten van kortingen op de lessen, korting bij inschrijving van een Ruitervakantie  kamp, kan deelnemen aan clubaktiviteiten en is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen en burgerlijke ongevallen ( meer uitleg paardensport.vlaanderen.be/lidmaatschap/recreatieve vergunningen)

Je betaalt je lidgeld( + verzekering inbegrepen) bij je eerst volgend bezoek. of via overschrijving  op naam van RUITERCLUB GROENHOVE -TORHOUT   iban: BE31 4733 3593 0155  BIC KREDBEBB

de prijs :   1 persoon   = 58€  , vanaf de 2de persoon van hetzelfde gezin, betaal je 100€ voor 2 personen ,  140€ voor 3 personen en vanaf de 4de persoon komt er 38€ bij . Kinderen in de Kidsclub betalen 40€

Wie enkel op  kamp komt  en geen lessen komt volgen in de manege , kan zijn verzekering in orde brengen met 20€ te betalen.  Zo geniet je van 10€ korting / inschrijving van een kamp , hou er rekening mee dat dit wel vóór je inschrijving van het kamp in orde moet zijn.

Hoe :

1* je was reeds in 2021 in orde met je verzekering  + lidmaatschap

Je schrijft het bedrag over op het rekeningnummer van Ruiterclub Groenhove -Torhout  BE31 4733 3593 0155  met de vermelding van je naam en je licentie nummer en via mail laat je ons weten dat je de verzekering in orde wenst te maken. daarna bevestig ik jullie betaling.

2* je was nog geen lid in 2021

je stuurt een mailtje met al jou gegevens : naam+ voornaam , geboortedatum, adres, telefoonnummer, emailadres.  na je betaling  stuur ik jullie een mailtje terug met je licentienummer en bevestiging van je betaling.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy